Sokan részt vettek a programon

2021.12.07. 17:30

Évadzáró ülést tartott a Leader-közösség Hahóton

Az elvégzett munkáról és a jövőbeni tervekről egyaránt szó esett a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Egyesület által a Leader-közösség településeinek szervezett évadzáró közgyűlésen Hahóton.

ZH

Szabó Zsolt, Hahót polgármestere, dr. Csikós Andrea Dóra, Vigh László és Nagy Bálint.

Forrás: ZH

A dél-zalai községben tartott rendezvény kapcsán dr. Csikós Andrea Dóra, a munkaszervezet vezetője elmondta: mintegy negyven, az akciócsoporthoz tartozó térségi polgármester, vállalkozó és civil szervezeti képviselő vett részt a programon, Zalaszentmihálytól Nemessándorházán át egészen Felsőrajkig. Az eseményen Nagy Bálint, a 2. számú választókerület elnöke, Keszthely polgármestere és Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, az egyesület elnöke is tájékoztatta a megjelenteket.

A politikus kiemelte: a pandémia idején is kimagasló munkát végeztek a közösség tagjai. Vigh László hangsúlyozta továbbá a védőoltás, az összefogás és egymás segítésének fontosságát. Beszédében utalt arra is, hogy ennek a Leader-közösségnek 139 millió forint vidékfejlesztési támogatás áll rendelkezésére pályázati finanszírozás révén, a pénzt különböző fejlesztésekre, köztük energetikai célú építkezésekre, eszközbeszerzésekre, rendezvények szervezésére fordíthatják. Nagy Bálint a rendezvényen arról beszélt, hogy a jövőben aktívan részt vesz a közösség életében, illetve támogatja a falvak munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában