kanizsai ügyelet

2021.11.17. 13:00

Indulás előtt telefonáljanak!

Az Egészségügyi Alapellátási Intézmény vezetője, Stimeczné dr. György Bernadette közleménye szerint a betegek és az egészségügyi dolgozók védelme, valamint a koronavírus-járvány megfékezése érdekében kérik a páciensektől, hogy csak halaszthatatlan esetben forduljanak az ügyelethez.

HBA

Indulás előtt lehetőleg telefonon egyeztessenek a megjelenés szükségességéről, különösen légúti tünetek és/vagy láz esetén. Az ügyelet a 92/321-000-es telefonszámon érhető el. Ha pedig akut légúti panaszokkal mégis felkeresik az ügyeletet, ne lépjenek az épületbe, hanem csengessenek, és a személyzet a szükséges intézkedést megteszi. Felnőttek lehetőleg kísérő nélkül, gyerekek maximum egy kísérővel érkezzenek. A váróban a felnőttek és 6 év feletti gyerekek viseljenek maszkot, belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt, az 1,5–2 méteres távolságot tartsák meg és minél kevesebb felületet érintsenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában