Minden, ami agresszió

2021.10.18. 19:00

Prevenciós és vagyonvédelmi konferencia Zalaegerszegen

A fenti címmel rendez prevenciós és vagyonvédelmi konferenciát a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Patent Csoporttal közösen,

ZH

Szerdán (20-án) 9.30-tól a Kamarák Háza ad otthont a konferenciának, amelyen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (a jelentkezési határidő ma van, védettségi igazolvány szükséges, részletek a kamara honlapján). Az előadások az agresszió témakörét járják körül, a családi vonatkozásokról Zimborás Béla (SZGYF, Zala megyei igazgató), a világhálóról Pöltl Ákos (digitális biztonsági szakértő, testőr), a sport területéről Németh Gábor (boxegyesületi vezető, a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesülete elnöke), a munkahelyi agresszióról dr. Bánhalmi Zsolt (nyugalmazott rendőrezredes), az írásszakértői megközelítésről Soóky Andrea (tréner, szaktanácsadó, írásszakértő), a téma egészségügyi vetületéről Szabó Sándor (mentőtiszt), a vagyonvédelmiről pedig Bauer László (Patent Csoport, vezérigazgató- helyettes) szól majd. Dr. Kovács Lajos (nyugalmazott rendőrezredes, rendőségi főtanácsos) Döglött akták mottóval krimibe illő ügyekbe avatja be a hallgatóságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában