Frissen Zalából

2021.10.08. 17:30

A kanizsai Kovács Kitti csak pozitív élményekkel gazdagodott az országos szépségversenyen

A tizenkilenc éves Kovács Kitti képviselte Zala megyét a Tündérszépek versenyen. A kanizsai szépség büszke arra, hogy ideáig eljutott.

Józsa Zsuzsa

Király Beáta ruháját mutatta be. Fotó: Bóka Balázs

A fiatal lányt már gyermekkora óta vonzotta a művészet és a színház világa, ezért a gimnáziumban is dráma tagozaton végzett, ahonnan egyenes út vezetett a Színház – és Filmművészeti Egyetemre.

- Jelenleg színházrendező asszisztensként tanulok, de a táncos irány is nagyon megfogott, ezért 16 éve része az életemnek a klasszikus balett és a modern tánc. Fontosnak tartom a folytonos tanulást és fejlődést, hiszen ezek örök értékek – kezdte történetét Kitti.

Innen jött az ötlet, hogy jelentkezzen az idei szépségversenyre. Rengeteg külső biztatást kapott, de fő támogatója a nővére volt.

- Úgy gondoltam, hogy ez egy szuper jó lehetőség. Nagyon boldog vagyok, hogy jelentkeztem, nem bántam meg. Sok élménnyel, tapasztalattal és tudással gazdagodtam, mivel rengeteget tanultam a felkészítő táborban.

Kovács Kitti Zala megyét képviselte az országos szépségversenyen. Fotó: vágókép a bemutatkozó videóból.

A felkészítő tábor 3 nap volt a siófoki Azur Hotelben

- Tele voltunk feladatokkal, amik nagyon hasznosak, de egyben fárasztóak is voltak. Rengeteget tanultam a mentoroktól: a járásgyakorlás és a koreográfia jelentette számomra a legnagyobb élményt. Sok fotóssal volt már szerencsém együtt dolgozni, ám Perger Viktória munkája különösen tetszett, nagyon élveztem a vele való munkát. De megtisztelő volt viselni Király Beáta ruháit is. A rengeteg munka mellett mégis tudtunk időt szakítani a wellnessezésre, amit természetesen kihasználtunk. Egyik este pedig Harsányi Levente zongorázott és énekelt nekünk.

 

Kitti nagyon büszke arra, hogy ideáig eljutott. Fotó: Perger Viktória

Az országos versenyen csak pozitív élményeket szerzett.

- Nagyon büszke vagyok arra, hogy idáig eljutottam. A verseny alatt volt bennem egy egészséges drukk, de amikor kiléptem a színpadra, úgy éreztem, minden rendben van. Nincs bennem rossz érzés, hogy nem értem el helyezést, úgy gondolom, hogy a tapasztalat és az élményszerzés többet jelentett.

A későbbiek folyamán szeretnék még versenyekre jelentkezni, de jelenleg az egyetem miatt nagyon zsúfolt az életem.

Amikor szabadideje engedi, sokat van a családjával, de szeret olvasni, táncolni és tanulmányaival kapcsolatos filmeket nézni.

Megtisztelő volt számára Király Beáta ruháját viselni. Fotó: Bóka Balázs

Számára fontos az egészséges táplálkozás és életmód

- Egészségügyi okok miatt 5 éve glutén – és tejmentes diétát kell követnem. Azonban ezt nagyon egészséges táplálkozásnak vélem, ezért a környezetemben élőket is próbálom erre ösztönözni. A sport is elengedhetetlen számomra, szeretek futni a természetben.

A kisugárzás rengeteget számít.

- Fontosnak tartom, hogy lelkileg az ember tiszta belsővel rendelkezzen, mert ez kifelé is tükröződik. Ugyanennyire számít adott esetben a pozitív hozzáállás is, ezért azt javaslom, ha valaki szeretne elindulni egy szépségversenyen, ne féljen megpróbálni, mert veszíteni valója nincs, csak nyerhet vele – tanácsolja Kitti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában