Frissen Zalából

2021.06.30. 08:00

Segítik az előválasztást

A politika nem a politikusoké, hanem a miénk, egyszerű hétköznapi embereké, mert rólunk szól és értünk van – fogalmazott Hartmann Miklós, a Tiéd a Város Egyesület elnöke a szervezet keddi sajtótájékoztatóján.

Arany Gábor

Ahol szó esett az őszi előválasztásról is. Az elnök azt mondta: ebbe a folyamat támogatójaként, a jelöltek bemutatásával kívánnak bekapcsolódni, amihez internetes oldalukat is felajánlják. Fontosnak tartják, hogy minél nagyobb legyen a részvétel a megméretésen, ehhez a választók megfelelő, tárgyilagos tájékoztatása szükséges.

Fábiánné Szakony Krisztina titkár a félszáz tagot számláló egyesület elmúlt időszakbeli tevékenységéről is szólt. Kiemelte: a járvány miatt megnehezült a kapcsolattartás, nem tudtak programokat szervezni, de így is sikeres volt karitatív akciójuk. Felajánlásokból több tucat rászoruló családhoz juttattak el csomagokat, elsősorban élelmiszereket. Fontosnak tartotta elmondani, hogy megalakulásuk óta változatlan vezetéssel, bővülő tagsággal működnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában