ünnepséget tartottak

2021.06.23. 11:00

Könyvet adott ki a Da Bibere Zalai Borlovagrend

A keszthelyi Helikon Kastélymúzeum márványtermében tartott ünnepi közgyűlésen az ünnepélyes bevonulást követően dr. Brazsil József, a Da Bibere Zalai Borlovagrend elnök nagymestere szólt a közgyűlés tagjaihoz és a megjelent vendégekhez.

zaol.hu

Elmondta: rendkívüli évet hagytak maguk mögött, 2020-ban megünnepelhették volna fennállásuk 20. évfordulóját, de közbeszólt a járvány.

Az ünnepségen felolvasták a Borlovagrendek Nemzetközi Szövetsége elnökének, Alan Brydennek a zalai lovagrend születésnapja alkalmából írt méltató levelét, majd részletesen bemutatták a Da Bibere történetét bemutató könyv második kötetét, mely az elmúlt tíz év eseményeit eleveníti fel.

Ezt követően ünnepélyes ceremónia keretében dr. Brazsil József három új tagot fogadott a soraikba. Reziből Farkas Ottó borász, Sármellékről Horváth Tibor polgármester és Keszthelyről Mezei András, a Kis Szent Teréz Karmelita Bazilika plébánosa érdemelte ki, hogy a borlovagrend rendes tagja legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában