Frissen Zalából

2021.06.11. 10:00

A 90. születésnapján köszöntötték a zalalövői Tóth Sándornét

A rengeteg munka tart ilyen jó állapotban – mondta a 90. születésnapját csütörtökön betöltött Tóth Sándorné, amikor Gyarmati Antal polgármester és Kovács Ildikó jegyző felkereste otthonában.

Gyuricza Ferenc

Tóth Sándornét lányai, Tóth Ildikó (balról) és Kósik Józsefné, valamint Kovács Ildikó és Gyarmati Antal köszöntötte

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

A város egyik legidősebb polgára örömmel fogadta az önkormányzat ajándékát, s azt a díszoklevelet is, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök látott el kézjegyével.

Tóth Sándornét lányai, Tóth Ildikó (balról) és Kósik Józsefné, valamint Kovács Ildikó és Gyarmati Antal köszöntötte Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Tóth Sándorné 1931. június 10-én született Zalalövőn, ahol szinte egész eddigi életét töltötte. Férje is helybéli volt, s munkahelyei szintén a településhez kötötték, a helyi KTSZ-ből került nyugállományba. Házasságából három gyermeke született, van három unokája, és négy dédunokája, ők a hétvégén köszöntik fel az ünnepeltet. Kora ellenére nagyszerű egészségi állapotnak örvend, teljesen önellátó, napjait kertészkedéssel, olvasással tölti, s aktív tagja a helyi nyugdíjasklubnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában