Frissen Zalából

2021.05.24. 12:00

Újra mosolyogni, együtt lenni – Stárics Roland megkapta a második oltását is

Stárics Roland, a Zrínyi Miklós Gimnázium igazgatóhelyettese, földrajz-történelem szakos tanár februárban regisztrált az oltásra, május 9-én kapta meg a második dózist. Alapvetően az motiválta, hogy családtagjai és ismerősei körében is többen átestek a koronavírus okozta betegségen.

Mozsár Eszter

Stárics Roland

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

- Úgy gondolom, minden embernek a legfontosabb értéke az egészség, s ezért tegyünk meg mindent, amit tudunk. Az elmúlt év a csend és a bezárkózás éve volt, az idei már remélhetőleg a maszk nélküli mosoly és az élménygazdag, szabad kikapcsolódás jegyében telhet. A vakcina felvétele lehetővé teszi, hogy bepótoljuk az elmaradt rendezvényeket. Örülök, hogy ismét mosolyogni látom családtagjaimat, személyesen találkozhatom az idősebbekkel. A diákok visszatértek az iskolába, a tanórák őket és minket is feltöltenek. Ez nagyon fontos a közösségépítés szempontjából. Bízunk benne, hogy a nyár az utazásokkal, önfeledt kikapcsolódással telhet. Újra járhatunk koncertekre, fesztiválokra. Nem utolsó sorban köszönjük az egészségügyi dolgozóknak kitartásukat, nagy munkabírásukat, türelmüket és emberséges hozzáállásukat. Hálásak vagyunk nekik felelős és önzetlen munkájukért.

Stárics Roland
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A pedagógus végül hozzátette, végzős osztályával úgy döntöttek, hogy a gimnáziumi éveket egy közös, jó hangulatú kirándulással zárják majd valamikor június végén, július elején a zalaegerszegi túraútvonalakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában