Frissen Zalából

2021.05.09. 20:00

Rendőrgázolás; extrém halfogás és a ZTE FC kilencedik helye – A hét hírei Zalából

Szemezgettünk a 18. hét zalai híreiből.

zaol.hu

Rendőr vesztette életét a közlekedési balesetben az M70-es autópályán

A Csörnyeföld közelében történt balesetben egy ember vesztette életét. A részletekért kattintson IDE.

Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Elhunyt Nagy Péter atya

Életének 69., áldozópapi szolgálatának 39. évében elhunyt Nagy Péter gellénházai plébániai kormányzó. A részletekért kattintson IDE.

Kamion és kisteherautó ütközött a 74-es főúton Csatárnál

Két tehergépkocsi ütközött össze kedden délután fél három óra tájt a 74-es főúton Csatár közelében a 40. kilométernél. A részletekért kattintson IDE.

Bokrétaünnepen vett részt Szijjártó Péter a MouldTech Kft.-nél

„Zalában a kormány támogatásával jelenleg 21 vállalatnál zajlik beruházás összesen 18 milliárd forint értékben. Ezeknek a cégeknek a kormány összesen 7 milliárd forintos támogatást biztosított a versenyképességnövelő program keretében, s ennek nyomán 5600 munkahelyet mentettünk meg a megyében”, mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a MouldTech Systems Kft. okiratátadási és bokrétaünnepségén. A részletekért kattintson IDE.

Kislány született a nagykanizsai Magyar Vöröskereszt Családok Átmeneti Otthonában

Szerda délelőtt 11 óra 15 perckor egészséges kislány született a Magyar Vöröskereszt Családok Átmeneti Otthonában. A részletekért kattintson IDE.

Olyan extrém kinézetű halat fogtak ki a Kis-Balatonból, hogy még a Magyar Haltani Társaság elnöke is meglepődött

Hatalmas busát fogott egy ikervári horgász a Kis-Balatonon. Az 54 kilós hal nemcsak mérete miatt érdekes: olyan érdekesen néz ki, hogy a Magyar Haltani Társaság elnöke is meglepődött rajta. A részletekért kattintson IDE.

Fotó: Pecaverzum

A hévízi gyógyfürdő munkatársai is csatlakoztak a Jerusalema tánc kihíváshoz (videó)

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház munkatársai táncra perdültek. A részletekért kattintson IDE.

A Konyhafőnök: Az élő adásig jutott a zalai Bruckner Máté

Bepillantást nyert az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorának kulisszái közé a lenti Bruckner Máté, aki eljutott az új évadban az élő adásig. E héten hétfőn láthatták a nézők a televízióban. A részletekért kattintson IDE.

Bruckner Máté Forrás: RTL Magyarország

Kilenc gól, ZTE-vereség, de pontot érdemeltek volna...

A hét végén befejeződött a labdarúgó NB I. 2020-2021. évi sorozata. A 33. fordulóban a ZTE FC együttese az Újpest vendégeként lépett pályára, és látványos mérkőzésen ugyan 5-4-re kikapott de a döntetlent megérdemelte volna. Az egerszegiek a 9. helyen fejezték be a bajnokságot. A részletekért kattintson IDE.

Szánthó Regő (fehérben) a ZTE, Nemanja Antonov (jobbról) az Újpest csapatából duplázott a mérkőzésen Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Kutyatámadás Keszthelyen: az alkalmi gazdát súlyos sérülésekkel szállították kórházba

Keszthelyen, egy ingatlan udvarán harapott meg több helyen egy nőt egy rábízott kutya 2021. május 9-én délután. A részletekért kattintson IDE.

Ezek is érdekelhetik