Herenden és Veszprémben folytatódott a sorozat

2021.05.31. 15:00

Képviselői találkozó

Folytatódott pénteken az a munkaláto­gatás-sorozat, amelynek keretében térségbeli megyék országgyűlési képviselői fogadják egymást választókerületükben.

ZH

Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója és az országgyűlési képviselők: Vigh László, Simon Róbert, Fenyvesi Zoltán és Ovádi Péter Fotó: ZH

Zalai részről Vigh László vesz részt a találkozókon, a pénteki Veszprém megyei programról is ő számolt be lapunknak. Mint elmondta, ezúttal Ovádi Péter látta vendégül képviselőtársait Herenden, valamint Veszprémben, ahol a helyi munkamódszerekkel, fejlesztésekkel ismerkedtek a jelenlévők, elsősorban azzal a céllal, hogy a tapasztaltakat saját képviselői tevékenységük során hasznosíthassák.

Dr. Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója és az országgyűlési képviselők: Vigh László, Simon Róbert, Fenyvesi Zoltán és Ovádi Péter
Fotó: ZH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában