Frissen Zalából

2021.05.25. 07:00

Folytatódnak a Pálos malom kulturális programjai Zalamerenyén

Az első bérletsorozat előadásainak sikerén felbuzdulva a Pálos malom kulturális programjai folytatódnak Zalamerenyén. Az idei évad a tervek szerint nyár végén indul, de már megkezdődött a bérletek árusítása.

Benedek Bálint

Az előadásoknak otthon adó malom Fotó: ZH/archív

Fotó: Szakony Attila

A tulajdonosok, Szabadics Attila és felesége, Szabadicsné Madaras Katalin ebben az évben is igyekeztek olyan kulturális műsort összeállítani, amelyben minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót. A szervezők továbbra is hisznek abban, hogy a Pálos malomban együtt töltött estek révén az emberek közelebb kerülhetnek egymáshoz és a művészethez. A járványhelyzet miatt természetesen folyamatosan figyelik az aktuális intézkedéseket, ezért egyelőre csak a védettségi kártyával rendelkezőket fogadhatják.

– A programok sora augusztus 27-én (pénteken) 19 órakor a Titkok kertje című Vincze Lilla-koncerttel indul – tájékoztatták lapunkat. – Ezt követően szeptember 10-én (péntek) 19 órakor Szép szerelmem, Magyarország címmel Tolcsvay Béla Kossuth-díjas gitáros, énekes és zeneszerző műsorát láthatja a közönség. Ezután október 1-jén ugyancsak pénteken 19 órától Arany János A nagyidai cigányok című művével a Felvidéki Csavar Színház előadásában Gál Tamás színművész és Mester László népzenész lép fel nálunk. A repertoár október 22-én (péntek) 19 órakor zárul a Malek Andrea–Jäger András duó „Azért vannak a jóbarátok” című zenés estjével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában