Fenntarthatóság MÁSKÉPP

2021.05.27. 21:00

Egyetemi online konferencia

„Fenntarthatóság MÁSKÉPP” címmel rendez kétnapos online hallgatói konferenciát a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ Gazdálkodási Kara. 

Arany Horváth Zsuzsa

A szerdai tudományos ülésszaki napon dr. Németh István, a kar dékánja köszöntötte azt a közel félszáz hallgatót, aki a két nap alatt közreadja kutatásai eredményét. A kar vezetője a pénzügyi, gazdasági területen is kívánatos felelős emberi magatartásra hívta fel a figyelmet, ami a környezet védelmét eredményezheti. Ennek jegyében indult el Balázsné dr. Lendvai Marietta programvezető egyetemi docens irányításával a szakmai munka, melynek során a diákok először az Országos Diákköri Tudományos Konferenciára jutott pályamunkáikat mutatták be (Balázs Bence, Tóth Máté, Pete Vanda Flóra), majd két szekcióban, dr. Jármai Erzsébet és dr. Csanádi Ágnes egyetemi tanárok vezetésével folytatták prezentációik bemutatását. Az online konferencia ma folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában