Koronavírus Zalában

2021.04.08. 07:00

Így érintette az egy hónap szünet a fodrászokat Nagykanizsán

Egy hónapnyi kényszerszünet után tegnap újra kinyithatta szalonját a nagykanizsai Balogh Miki fodrász is.

Horváth-Balogh, Attila

Balogh Miki Méhes János frizuráján dolgozik éppen Nagykanizsán

Fotó: Szakony Attila

Mint azt elmondta: mivel tavaly tavasszal ők tovább dolgozhattak, most hidegzuhanyként érte a szakmát a bezárás kényszere.

- Nem gondoltuk volna, hogy be kell zárnunk, de így történt, s a fodrászok véleménye megoszlik a tekintetben, hogy vajon mit sikerült elérni a koronavírus elleni harcban a szalonok bezárásával – bocsátotta előre Balogh Miki. – Hiszen most is a lehetséges óvintézkedések betartásával dolgozunk, nincs tömeg az üzletben, csak bejelentkezéssel lehet jönni, időpontra. Folyamatosan fertőtlenítem a helyiséget, a munkaeszközöket. Egy biztos: ez az elmúlt egy hónap munka nélkül nagy pofon volt mindenkinek.

Balogh Miki Méhes János frizuráján dolgozik éppen Nagykanizsán
Fotó: Szakony Attila

Miki jelezte: már most nagyon sok vendég jelentkezett be hozzá, tele a naptárja a következő napokra.

- Megpróbáljuk az elmúlt időszakot elfelejteni és csak előre tekintünk – szögezte le. – Az elmúlt egy hónapban a vendégeink otthon oldották meg a hajvágást, ami nem minden esetben sikerült tökéletesen, így most ezeket a „tévedéseket” is ki kell igazítanunk – tárta fel a pandémia egyik kevésbé ismert „szövődményét” a nagykanizsai fodrász.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában