kihasználatlanság

2021.02.26. 07:00

Több falut is érint a megszűnő buszjárat Ramocsától Lentiig

Tartós és teljes kihasználatlanság miatt április 11.-ével megszűnik az a buszjárat, amely az adott hét első iskolai tanítási napját megelőző munkaszüneti napon 16.10 órai indulással közlekedik Ramocsáról Lentibe.

Gyuricza Ferenc

Budapest, 2019. március 30. Helyközi autóbuszukra váró utasok sora a Volánbusz Újpest-Városkapu autóbusz-végállomásán. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

A járat útvonala a térség számos települését, Kerkafalvát, Alsószenterzsébetet, Kerkakutast, Csesztreget, Bagladot, Reszneket, Belsősárdot, Külsősárdot, valamint Rédicset is érinti, így menetideje mintegy ötven percet tesz ki.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában