elismerés

2021.02.26. 10:00

Nők foglalkoztatásáért: a Család és KarrierPONT harmadszor adta át a díjat

A félszáz nőnek munkát adó, egerszegi székhelyű Som-Tel Szolgáltató Kft. kapta meg idén a helyi Család és KarrierPONT Elismerő díját, amivel a gyengébbnek mondott nem foglalkoztatásában a telekommunikációs cég kiemelkedő tevékenységét értékelték.

Arany Gábor

Balaicz Zoltánné, Egyed Enikő projektvezető, valamint Kovács-Kun Csilla és Kálócz-Hegyi Eszter irodavezető

Fotó: Katona Tibor

Az esemény kapcsán Balaicz Zoltánné, a karrierpont szakmai vezetője felidézte: 2018-ban indították el a Zalaegerszegi Nő-Köz-Pont nevű esélyteremtő programsorozatot a járásban élőknek. Az unió által 200 millió forinttal támogatott projekt fő célja volt a nők hagyományostól eltérő, úgynevezett atipikus foglalkoztatásának javítása.

Balaicz Zoltánné, Egyed Enikő projektvezető, valamint Kovács-Kun Csilla és Kálócz-Hegyi Eszter irodavezető
Fotó: Katona Tibor

Céljuk volt, hogy szolgáltatásokkal segítsék a család és a munka összeegyeztetését. A most záruló projektben a héten online állásbörzét, pályakorrekciós és munkajogi tanácsadást tartottak, kétszáznál több érdeklődővel. A programban 40 céggel kerültek kapcsolatba, és az ott dolgozók ajánlásai, valamint szakmai értékelés alapján adták át az Elismerő Díjat a Nők Foglalkoztatásáért, amit első ízben a Mea Gold Kft., tavaly a West Hungary Textil Kft. nyert el. Idén pedig a Som-Tel Kft., melynek képviseletében Kovács-Kun Csilla vette át a díjat tegnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában