motivációs programok

2021.02.25. 15:00

Nő az erő! – online rendezvények kavalkádja

Színes szakmai és motivációs programkínálat várja az érdeklődőket a világhálón. Kényszer szülte a helyzetet, de eredményes volt az átállás.

Benedek Bálint

Forrás: freepik

Legközelebb február 26-án pénteken 11 órakor Bruck Gábor tanácsadó, társadalomelemző, kampánytanácsadó a Női készségek erősödő szerepe a vezetésben címmel tart minitréninget, melyre ezen az oldalon lehet regisztrálni.

A Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete Nő az erő! – című nyertes projektjének köszönhetően már korábban is sok programmal találkozhattak a megyében az érdeklődők, de a – már koptatásig hibáztatott vírushelyzet – a projekt számára is új kihívást jelentett.

- Ha azt szerettük volna, hogy ne vesszenek el a források és a programok nem volt más választásunk, mint hogy alkalmazkodjunk a „bezárkózottsághoz” és áthelyezzük a rendezvényeinket az online térbe – mondta Szőlősi Márta szakmai vezető. – Próbáljuk úgy és olyan rendszerben megrendezni a programokat, hogy megőrizzünk valamit az „élő” rendezvény-élményből, de mégis magas minőséget kapjanak a nézők. Az előadások előre felvettek – így nem lehetnek szakadozások a lejátszásban – viszont az előadóink a program teljes ideje alatt jelen vannak az „online előadótermünkben”. Az előadás mellett futó chatablakban tőle is lehet kérdezni, vagy a többi jelenlévővel konzultálni.

Az érdeklődők egészen változatos programokkal találkozhatnak. A cél alapvetően az, hogy minél több eszközzel segítsék a nők munkaerő piaci helytállását. A témáikkal igyekeznek aktuális, mindenkit foglalkoztató, vagy a nők széles körét érintő témaköröket feldolgozni. Így például foglalkoznak a stílussal, mint az önbizalom egyik alap építőkövével. Sőt a női vezetői készségek jövőbeni térnyerésével, a másodállásból főállásra váltással, a női és vállalkozói szerepekben való egyidejű helytállással, táplálkozási tanácsokkal és még sok olyan témával, amiből meríthet, vagy amire építhet a célcsoport és mindenki, aki velük tart.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában