sokan segítenek

2021.02.02. 09:58

Licitálni is lehet a kis Noel gyógyulásáért

Már nem csak pénz utalásával és kupakok leadásával segíthetik a kis SMA-s Noel gyógyulását. Nemrég licitcsoport is indult a kisfiú megsegítésére a legnagyobb közösségi oldalon.

Polgár Patrícia/vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

A csoportban szolgáltatók, kereskedők vagy éppen magánszemélyek tesznek felajánlást, ezekre a csoport tagjai licitálnak, a végösszeg pedig Noel számlájára kerül. A csoport egyre szélesebb körben kezd ismertté válni.

Fotó: Unger Tamás

Emellett licitből is egyre több valósul meg: Horváthné Ávár Dóra, Noel édesanyja elmondta, vasárnap este 161 különböző licit zárult. Hozzátette: egy keszthelyi licitcsoportban is Noel gyógyulására gyűjtenek. A család január közepén járt a keszthelyi televízió stúdiójában, Hegedűs Éva műsorába kaptak meghívást. A műsorvezető attól kezdve, hogy felfigyelt a kisfiúra, folyamatosan próbálja segíteni, így ő is létrehozott egy licitcsoportot – Keszthelyen.

Vasárnap estig a Győzzük le az SMA-t, állítsuk talpra Noelt! Alapítvány számlájára már csaknem tíz és félmillió forint gyűlt össze.

Az alapítvány neve: Győzzük le az SMA-t, állítsuk talpra Noelt! A számlaszám, amely a jövő hét közepétől él: 11747006-27260104. Külföldről utalás esetében az alábbi adatokat is meg kell adni:

IBAN: HU62 1174 7006 27260104 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

Kapcsolódó cikk:

https://www.zaol.hu/bulvar-celeb/hazai-bulvar-celeb/az-eletvidam-boldog-vas-megyei-kisfiunal-sma-t-diagnosztizaltak-kell-a-segitseg-4774102/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában