Koronavírus Zalában

2021.01.05. 16:50

Nőtt a fertőzöttek száma Lentiben, mutatjuk Horváth László tájékoztatóját!

Az elmúlt egy hétben emelkedett a koronavírussal fertőzöttek, valamint a megfigyeltek száma is a városban. A részletekről Horváth László polgármester számolt be kedden.

Korosa Titanilla

Forrás: feol.hu

Fotó: Elekes Gergő

Tavaly december 29-én adott tájékoztatást a polgármester legutóbb a járványügyi helyzetről, akkor a fertőzöttek száma 7 fő volt, mára 16-ra emelkedett, a megfigyeltek száma 9-ről 28 főre nőtt. Összesen máig 567 főnek járt le a járványügyi megfigyelése és 267 fő esett át a fertőzésen.

Horváth László polgármester
Fotó: önkormányzat, Lenti

Elmondta azt is, hogy információi szerint jelenleg a város egészségügyi dolgozóinak koronavírus elleni oltásához való összeírása történik.

Horváth László hozzátette, hogy a Gazdasági Ellátó Szervezet az éthordós vendégétkeztetést a következő időszakban is szünetelteti, illetve elkezdődött a Vörösmarty-iskola felújítása, emiatt az intézmény alsó tagozatos diákjai a Móricz-iskolában, a felsősök a Gönczi-gimnáziumban étkeznek.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában