Érdemes velünk játszani!

2021.01.30. 07:00

Mozaikkereső: berzencei olvasónké az egyik Toyota Yaris

A Napló szerkesztőségében pénteken kisorsoltuk a Mozaikkereső játék két fődíját. Az egyik Toyota Yaris Hybrid berzencei olvasónkhoz, Románovits Gáborhoz került.

ZH

Szarka Márton egyetemista diákmunkás a sorsolás előtt meg is keverte a csaknem százezer szelvényt

Forrás: Napló

Fotó: Penovác Károly

A lapcsoporthoz tartozó 19 megyei napilap hűséges olvasóinak indítottuk a mostani Mozaikkereső játékot is, melyen közülük azok vehettek részt, akik 2020 decemberében és idén januárban is előfizetői voltak például a Zalai Hírlapnak. A játék iránt most is nagy volt az érdeklődés, összesen 97.549 játékszelvény érkezett a megadott címre. A megyei díjakat csütörtökön sorsoltuk Veszprémben, a nyertesek nevét pénteki számunkban olvashatták. Pénteken a fődíj, a két autó talált gazdára.

Szarka Márton egyetemista diákmunkás a sorsolás előtt meg is keverte a csaknem százezer szelvényt Fotó: Penovác Károly / Napló

És a szerencse egy Zalai Hírlap-olvasó mellé állt: a közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett lezajlott sorsoláson kihúzták berzencei olvasónk, Románovits Gábor nevét.

A másik Toyota Székesfehérvárra került. Köszönet mindenkinek, aki velünk kereste a mozaikokat, a nyerteseknek pedig ezúton is gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában