Koronavírus Zalában

2021.01.09. 07:00

Fercsák Lászlóné, nyugdíjas író is várja már a koronavírus elleni oltást

Fercsák Lászlóné nyugdíjas író, a Magyarország legszebb konyhakertjei helyi koordinátora, önkormányzati képviselő is beadatja magának a koronavírus elleni védőoltást.

Korosa Titanilla

Fercsák Lászlóné is beoltatja magát

Fotó: ZH-Archívum

- Volt egészségügyi dolgozóként tisztában vagyok a védőoltások mechanizmusával – mondta. – A fertőző betegségek megelőzése a cél, vagy ha mégis elkapjuk valamelyiket, akkor az oltással kivédhetjük a súlyosabb következményeket. Az életben maradás lehet a tét. Felelősséget érzek a családom iránt, senkit sem szeretnék veszélybe sodorni, és magam is veszélyeztetett korban vagyok, úgyhogy élek a felkínált lehetőséggel.

Fercsák Lászlóné is beoltatja magát
Fotó: ZH-Archívum

- Azon természetesen én is elgondolkodtam – folytatta Fercsák Lászlóné -, hogyan készült el ez a vakcina ilyen gyorsan, hiszen más védőoltások engedélyeztetése éveket vesz igénybe, de ennek az eldöntése nem az én dolgom. Nekem sokat számít, hogy egy magyar kutató, Karikó Katalin áll mögötte, aki magának is beadatta. Úgy gondolom, hogy össze kell fognunk, ha azt szeretnénk, hogy újra rendes kerékvágásban haladjon a hazánk szekere. Ha most nem élünk a lehetőséggel, akkor könnyen veszélybe kerülhetünk. Azok az emberek, akik felelősséggel tartoznak országunkért, embertársaikért, nem gondolom, hogy veszélybe sodornak bennünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában