a hónap fogása

2020.10.29. 07:00

Novemberben eldől, kié lesz az év fogása

Ebben a hónapban lezárul a július 17-én indult versenyünk, melynek során a megye horgászaitól vártunk fotókat és sztorikat a zaol.hu/ahonapfogasa oldalunkra.

ZH

Tuboly Zoltán lánya, Rebeka a balinnal

A Zalai Hírlap és a zaol.hu játékában arra hívtuk a zalai sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket. Az online olvasók szavazatai alapján havonta jutalmaztuk a hónap fogásait, s így lesz ez még októberben is. A három legnépszerűbb képért ötezer forintos etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks további nyereményeket ér. Novemberben pedig az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét.

A legjobb horgásztörténeteket és képeket a Zalai Hírlapban is közzétettük, most sincs ez másként.

A zalaszentmihályi Tuboly Zoltán arról írt nekünk nemrég, hogy október 10-én süllőzés közben egy közel 4 kilogrammos balinvendégük érkezett, amelyet fotózás után visszahelyeztek a tóba. Feledhetetlen élmény volt a fárasztása, összegezte a horgász a kalandját.

Tuboly Zoltán lánya, Rebeka a balinnal

A bocföldei Kovács Dávid szintén eredménnyel hódolt horgászszenvedélyének:

„Az első csukámat sikerült kifognom úgy, hogy a bot, amivel fogtam, az előző kapástól sajnos eltört. Így a 240 centiméteres botból 210 centiméteres lett. De így is sikerült megfognom ezt a gyönyörű ragadozót.”

Kovács Dávid kezében az első csukája

A Nemesapátiban lakó Rózsás Dávid egyéni rekordot döntött a merenyei horgásztónál, egy 22,46 kilogrammos pontyot sikerült kifognia. Így számolt be az eseményről:

„Egy korántsem egyszerű, hétnapos horgásztúra elé néztünk október tizedikétől. Az időjárás nem kímélt minket, és a halak sem voltak a legkapósabb kedvükben. Ennek ellenére sikeres pecát zártam.”

Rózsás Dávid a 22,46 kilós ponttyal

Nagy Martin, aki Kispáliban lakik, az újperinti horgásztavaknál fogott hatalmas pontyról küldött képet lapunknak, ezt is közzétesszük.

Nagy Martin az újperinti horgásztavaknál fogta ezt a termetes halat Fotók: ZH

Köszönjük a horgászoknak a játékban való aktív részvételt, s arra biztatjuk őket, hogy ha kedvük van hozzá – most már játékon kívül –, a jövőben is osszák meg lapunkkal élményeiket, beszámolóikat a nagy fogásokról.

Ne feledd, október 31-ig nevezhetsz októberi játékunkra!

https://www.zaol.hu/ahonapfogasa/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában