Nagykanizsa térbetűk

2020.08.12. 07:00

Fotópont a tóparton – A betűk mögött a Csónakázó-tó ékei látszanak

Balogh László polgármester hétfőn bemutatta a Csónakázó-tó partjára kihelyezett Nagykanizsa térbetűket.

Benedek Bálint

A VIA Kanizsa Városüzemeltető Zrt. közreműködésével 350 ezer forintból készült el a várost népszerűsítő fotópont. Az embermagasságú betűkből készült, látványos installációt már korábban, a nyár elején kihelyezték a tópartra, ám azt megrongálta a szeles időjárás. Balogh László a helyszínen elmondta: mostanra a szakemberek megerősítették és egy betonalaphoz rögzítették a fotópont betűit. Nagyszerű lehetőséget nyújt a fényképek készítésére, hiszen jól láthatók a Csónakázó-tó ékei is.

 

– Hívom a kanizsaiakat és másokat is, hogy készítsenek minél többek képet itt, abban a természetes környezetben, amely mindig szeretettel fogadja a látogatókat – folytatta a polgármester. – A tó, valamint környéke a városunk gyöngyszeme, kitűnő hely, ha népszerűsíteni szeretnénk Nagykanizsát. A jövőben akár a város keleti kapujába is kerülhetnek hasonló térbetűk, bár azoknál nem lehet majd képeket készíteni. Az a felirat a városba érkezőket köszöntené.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában