Koronavírus Zalában

2020.07.19. 20:00

Súlyos balesetek, információk a zalai aktív fertőzöttekről és a Zalaegerszegi Vénusz – Ezeket olvastátok a héten

Mutatjuk, hogy melyek voltak a hét legfontosabb Zala megyét érintő hírei.

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Felborult egy kamion Zalacsányban

Felborult egy kavicsot szállító kamion csütörtökön Zalacsányban, a 76-os főút és a Csányi László utca kereszteződésében. További részletekért kattintson IDE.

Fának ütközött autójával egy 22 éves fiatal Sárhidán

Egy 22 éves román férfi közlekedett 2020. július 18-án 1 óra 30 perckor egy Dacia típusú autóval Sárhidán, a Pacsirta utca irányából a Béka utca felé. További részletekért kattintson IDE.

Fotó: police.hu

Koronavírus: Budapest után Zalában van a legtöbb aktív fertőzött

Csütörtökig összesen 528 aktív fertőzöttet tartottak nyilván az országban, közülük Zala megyében 103 főt. Megyénket csak Budapest előzte meg, 198 aktív esetszámmal. További részletekért kattintson IDE.

Szenzációs régészeti lelet került elő a zalaegerszegi járműipari tesztpályán zajló feltárás során

A Göcseji Múzeum munkatársai 2017. óta folyamatosan figyelemmel kísérik a Zalaegerszegi Járműipari Tesztpálya építéséhez kapcsolódó földmunkákat, mely során a terület keleti részén, a Nagypáli-patak felett, az i.e. 5. évezredben kialakult, úgynevezett Lengyeli kultúra nagy kiterjedésű települése tárul fel a munkájuk során. További részletekért kattintson IDE és IDE.

A Zalaegerszegi Vénusz
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Több mint 50 kiló marihuána lapult egy kamionban az M7-es sormási pihenőjénél

A magyar férfi által vezetett kamiont 2020. július 13-án a hajnali órákban, az M7-es autópálya sormási pihenőjében ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Igazgatóságának járőrei. További részletekért kattintson IDE.

Babati aláírt, továbbra is a ZTE FC-ben

A labdarúgó NB I-ben a hetedik helyen zárt ZTE FC együttese pénteken jelentette be, hogy csapatkapitánya, Babati Benjamin továbbra is kék-fehérben futballozik tovább. További részletekért kattintson IDE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában