Elhallgattatva érzi magát az ellenzék

2020.06.29. 07:00

Hidegháborús helyzetre panaszkodik a KÉVE

„Láthatóan zavarta fideszes képviselőtársainkat, hogy kérdéseket teszünk fel”- hangzott el a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület sajtótájékoztatóján.

Keszey Ágnes

A képviselő-testület csütörtöki ülése apropóján tartottak sajtótájékoztatót szombaton a KÉVE önkormányzati képviselői. Molnár Tibor úgy fogalmazott, hogy hidegháborús helyzet jellemző a Fidesz és KÉVE kapcsolatára. Az ellenzéki képviselők úgy érzik: kiszorítják és lejáratják őket. Dékány Péter arról szólt, hogy a testületi üléseken nincs lehetőség napirend előtti hozzászólásra, kérdéseiket csak interpelláció formájában tehetik fel. Lakossági érdeklődések nyomán többek között körforgalommal és a Vaszary utca kerékpársávjával kapcsolatosan várnak választ a polgármestertől. Czuth Zoltán László azt részletezte, hogy a KÉVE eddig is összefogást szorgalmazott. Felidézte, hogy a szervezet milyen segítséget nyújtott a koronavírus-járvány idején. Mint mondta, megtévesztő információk jelennek meg róluk, s felszólította a Fideszt ezek befejezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában