Köszöntötték a cég képviselóit

2020.05.14. 11:55

Nagykanizsára költözött a Szabadics Zrt. – Frissítve

A Dunántúl egyik meghatározó építőipari szereplőjének számító Szabadics Zrt. a napokban a városba költözött, s itt nyitotta meg új, Király utcai székhelyét. Ebből az alkalomból a minap Balogh László polgármester és Cseresnyés Péter államtitkár köszöntötte a cég vezetőit.

Benedek Bálint

A Szabadics Zrt. vezetősége (balról): Kovács Tamás elnök, valamint Szabadics Attila tulajdonos és alelnök Balogh Lászlóval és Cseresnyés Péterrel Fotó: Szakony

Fotó: Szakony Attila

A városvezető elmondta: a közmű- és csatornaépítéssel, városfejlesztéssel, valamint környezet- és vízvédelemmel foglalkozó gazdasági társaság több nagyberuházást valósított meg az országban az elmúlt három évtizedben. Nagykanizsán például a belváros rehabilitációja, közterületek és közművek korszerűsítése és bővítése köthető a nevéhez. A társaság jelenlegi feladatai közt szerepel sok egyéb mellett a megújuló Eötvös, Deák és Széchenyi tér zöldfelületeinek rendezése.

A Szabadics Zrt. vezetősége (balról): Kovács Tamás elnök, valamint
Szabadics Attila tulajdonos és alelnök Balogh Lászlóval és Cseresnyés
Péterrel Fotó: Szakony

– Ezúton is köszönöm a Szabadics Zrt. munkáját, amelyet azért végez, hogy városunk élhetőbbé, komfortosabbá és természetközelibbé váljon – fogalmazott Balogh László. – Bízom abban, hogy a költözéssel olyan új fejezet kezdődik a nagy múltú Szabadics Zrt. életében, amelyet sok szakmai és gazdasági siker fémjelez, a várossal való kapcsolata még gyümölcsözőbb lesz a jövőben – tette hozzá a polgármester. Szabadics Attila, a zrt. tulajdonosa, alelnöke elmondta: a háromemeletes, 1283 négyzetméteres épületben közel ötven fő dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában