Koronavírus Zalában

2020.05.17. 20:00

Müller Cecília zalai helyzetjelentése, súlyos baleset, strandolási kilátások – Ezeket olvastátok a héten

Összeállításunkból kiderül, melyek voltak a hét legfontosabb Zala megyei hírei, információi.

zaol.hu

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Dr. Müller Cecília: Két zalai idősotthonban jelent meg a koronavírus

Az Operatív Törzs csütörtöki tájékoztatóján dr. Müller Cecília újságírói kérdésre közölte: a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézményben és a Zalaegerszegi Gondozási Központban van jelen a vírus. Részletes információk ITT olvashatók.

Balaicz Zoltán tájékoztatója a koronavírus zalai áldozatairól

A hétfői beszámoló részletei IDE kattintva olvashatók el.

Még legalább egy évig nem strandolhatunk ugyanúgy, mint régen

A magyarországi fürdőkben jövő nyárig biztosan nem lehet számítani a korlátozások teljes feloldására, a hamarosan nyitó fürdőkben egyelőre a korábbi vendégszámnak a fele lehet, és csak a szabadtéri medencék üzemelhetnek. Cikkünk folytatása IDE kattintva érhető el.

Hévíz, 2020. május 9.
Fiatal pár a hévízi tófürdõben az újranyitás napján, 2020. május 9-én. A fürdõt a koronavírus-járvány miatt március 17-én zárták be. MTI/Varga György

Autók ütköztek össze Zalaszentivánnál, öt sérültet szállítottak el a mentők

Két személygépkocsi ütközött össze a Zalaszentiván és Kemendollár 7328-as úton közötti úton 11 óra 8 perckor, az alibánfai elágazás előtti kanyarnál. A baleset részleteiről ITT írtunk.

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Zalai körözött személyek listája

Ezeket a személyek keresi rendőrség. IDE kattintva segíthet a megtalálásukban.

Közel negyed kiló kábítószert találtak egy zalaapáti férfinél

Közel negyed kiló kábítószert találtak annál a 34 éves zalaapáti fiatalembernél, akinek letartóztatásáról- egyebek mellett a bűnismétlés, a bizonyítás megnehezítésének veszélyére tekintettel- csütörtökön döntött az egerszegi járási bíróság nyomozási bírója. A cikk folytatása ITT olvasható.

Fényképeken Zala egyik csodája, az Azáleás-völgy

Ebben a hónapban borul virágba a völgy, benne a legtöbb a sárga kaukázusi azálea, amely illatával betölti a környéket. A szurdokká szűkülő völgyben az azáleákon kívül több védett növényt, illetve fenyőfajtát is megfigyelhetünk. IDE kattintva gyönyörködhetsz a képekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában