Koronavírus Zalában

2020.05.12. 07:00

Egészségügyi és szociális intézményekbe kerülnek a szájmaszk adományok Zalaegerszegen

Védőmaszkokat adományozott tegnap a Flex az önkormányzatnak.

ZH

Balaicz Zoltán átveszi a védőfelszerelést Péter Ágotától Fotó: Pezzetta Umberto

A város legnagyobb foglalkoztatója üzleti partnerével, a CGL-lel együttműködve tíz-ezer darab szájmaszk átadásával támogatta Zalaegerszeget.

Tegnap a Flex zalaegerszegi gyárába látogatott Hegedűs Csaba, a kínai vállalatok által alapított nemzetközi befektetési társaság, a CGL Investment Holdings Corporation Limited magyarországi üzleteinek képviselője, és ötezer egyszer használatos szájmaszkot ajánlott fel, hogy a zalai partnerkapcsolaton keresztül az adomány a legjobb kezekbe kerülhessen. A találkozón Péter Ágota, a Flex magyarországi vállalatainak alelnöke ezt a felajánlást további ötezer darab szájmaszkkal növelte.

Balaicz Zoltán átveszi a védőfelszerelést Péter Ágotától Fotó: Pezzetta Umberto

Zalaegerszeg önkormányzata nevében a védőeszközöket Balaicz Zoltán polgármester vette át, kifejezve a település köszönetét, és biztosítva az adományozókat arról, hogy az eszközök rövid időn belül a járvány által leginkább érintett szervezetek munkáját, mindennapjait teszik még biztonságosabbá. A maszkokat a városháza közleménye szerint a Zala Megyei Szent Rafael Kórházba, valamint a város idősügyi és szociális intézményeibe juttatják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában