Jól halad

2020.04.29. 15:36

Látványos munkálatok a Kanizsa Aréna építésénél

Balogh László a közösségi oldalán szerdán délután közzétett közleményében mutatja be, hogy milyen kitűnő ütmeben halad a Kanizsa Aréna építése.

zaol.hu

Fotó: Balogh László / Facebook

A napokban nagyot lép előre a Kanizsa Aréna építése, mivel az előkészítő munkálatok után már mindenki számára érzékelhető látványos munkálatok indultak el: tegnap beemelésre kerültek a csarnok vázszerkezetének első tartópillérei, melyeket újabb elemek követnek innentől szinte minden nap.

Fotók: Balogh László / Facebook

A legtöbben most családunk és otthonunk körében próbáljuk leküzdeni a járvány okozta nehézségeket, de az élet nem teljesen állt meg. A Kanizsa Aréna építését is kettévágta a járvány, jelenleg mégis feszített ütemben zajlanak a kivitelezési munkálatok, hogy időben elkészüljön a sportcsarnok.

Ezúton is köszönjük a kivitelező ZÁÉV Zrt-nek és alvállalkozóinak, valamint minden munkatársának, akik a jelen helyzetben is kitartanak, hogy a beruházás időben megvalósuljon! – írja Balogh László Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában