Koronavírus Zalában

2020.04.16. 08:36

Hévíz önkormányzata maszkokkal segít a helyieknek az egészségük megőrzésében

Lakosonként egy darab mosható, újra hasznosítható textil maszkot, valamint egy darab N95/FFP2-es védőmaszkot biztosít az önkormányzat.

Hévíz Város Önkormányzat

Forrás: Shutterstock

A hozzánk eljuttatott tájékoztatójuk szerint a maszkok átvételéhez a város négy pontján, szabad területen biztosítanak lehetőséget, az önkormányzat utcánként osztotta be az átvételi lehetőségeket.

Az ingyenes maszkokat 2020. április 17-én (pénteken) és 18-án (szombaton)

9.00 – 12.00 óra között a 65 év feletti lakosok

12.30 – 17.00 között a 65 év alatti lakosok vehetik át.

Lakcímkártya felmutatásával juthatnak hozzá az érintettek a maszkokhoz, egy személy több lakóét is átveheti, amennyiben az ő lakcímkártyájukat is fel tudja mutatni, így nem kell mindenkinek személyesen megjelennie az átvételhez. Az átadás megtörténtét az átadást végző kollégák jelölik a lakcím listában. Azok, akik indokoltan nem tudják átvenni személyesen a maszkokat, számíthatnak az önkormányzat további segítségére a maszkok kijuttatásában.

Amennyiben sorban állás alakulna ki, arra kérik az embereket, hogy tartsák egymás között a 2 méretes, biztonságos távolságot!

Átvételi helyek: Macchiato kávézó terasza, Brunszvik Teréz Napközi Otthonos Óvoda, Egregyi Múzeum, Móricz Zsigmond és Fecske utca elágazásánál lévő buszmegálló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában