Koronavírus Zalában

2020.03.09. 14:00

Koronavírus: elmaradnak a március 15-ei megemlékezések Zalaegerszegen

A város vezetése és képviselőtestülete néma főhajtással és koszorúzással rója le tiszteletét a hősök előtt.

zaol.hu

Elmarad a március 15-ei városi ünnepség Zalaegerszegen. A hírről Balaicz Zoltán polgármester tájékoztatott közleményében, amelyet alább változtatás nélkül közlünk:

- Közösségünk biztonsága és egészsége a legfontosabb! Ezért az operatív törzs szakmai iránymutatását figyelembe véve Zalaegerszegen is elmarad a március 15-i városi ünnepség. Emellett kérjük, hogy a város minden hivatalos, iskolai, illetve civil közössége mérlegelje az előttünk álló időszakban a nagyobb létszámú programok megtartását. Természetesen a város vezetése és képviselőtestülete néma főhajtással és koszorúzással le fogja róni tiszteletét 1848-49 hőseinek emléke előtt. Köszönjük minden érintett megértését, különösen azokét a fellépőkét, akik lelkiismeretesen készültek a programokra. Természetesen egyénileg, kokárdával, és a lakóépületek fellobogózásával mindannyian kifejezhetjük hálánkat a szabadságért küzdő őseinknek. Zalaegerszegen egyébként továbbra sincs koronavírussal fertőzött beteg, és az a legfontosabb, hogy tegyünk meg mindent a megelőzés érdekében, különösen a veszélyeztetett korosztályok esetében. A fő tudnivalók részletesen olvashatók ebben a korábbi bejegyzéseben: https://www.facebook.com/balaiczz/photos/a.394275553916131/3106176682725991

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában