Önkéntes karantén

2020.03.18. 09:00

Biztonsági intézkedések Zalalövőn

Kéthetes önkéntes karantént kér azoktól a zalalövői és környékbeli lakosoktól és a velük együtt élő családtagjaiktól Gyarmati Antal polgármester, akik a közelmúltban külföldön jártak, vagy külföldi munkavégzésük helyéről tértek vissza a napokban.

Gyuricza Ferenc

Zalalövőn is korlátozó és elővigyázatossági intézkedéseket vezettek be. Gyarmati Antal polgármester elmondta: kiegészítették a fertőtlenítőszer- és védőeszköz-felszerelésüket, az önkormányzati hivatalnak, a szociális intézménynek és az egészségügyi központnak is folyamatosan biztosítják ezeket. A személyes ügyfélfogadást megszüntetik. Az egyedül élő időseket keresni fogják ellátásuk biztosítása miatt. Az óvodában rendkívüli szünetet rendeltek el, egy kisgyermek felügyeletét kellett megoldani, de várhatóan csak rövid ideig. Az iskolások közül senki nem kért felügyeletet. Ahol szükség volt rá, gondoskodtak a gyerekek étkeztetéséről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában