Közgyűlést tartottak a Honvéd Kaszinóban

2020.02.12. 07:00

Új vezetőt választott a Nagykanizsai Honvéd Egyesület

Kedden tartotta közgyűlését a Nagykanizsai Honvéd Egyesület a Honvéd Kaszinóban.

Szabó Zsófia

Tarr Ernő ezredes (középen) munkájáért elismerést kapott, melyet Bődör László és Geiger László adott át

Fotó: Szakony Attila

A rendezvényen az elmúlt év történéseiről vetett számot a város egyik legnagyobb, 133 tagot számláló egyesülete. Tarr Ernő, a Nagykanizsai Honvéd Egyesület leköszönő vezetője elmondta: eseménydús volt a tavalyi évük. Amellett, hogy a város önkormányzata által szervezett megemlékezéseken és ünnepségeken is részt vesznek, maguk is havi rendszerességgel tartottak különböző, közösségkovácsoló programokat.

Tarr Ernő ezredes (középen) munkájáért elismerést kapott, melyet Bődör László és Geiger László adott át
Fotó: Szakony Attila

Többek közt kirándultak, klubdélutánt, borversenyt rendeztek, valamint rendezvényeken köszöntötték a születésnapos tagokat, vagy, nőnap idején az egyesület hölgy-

tagjait. Nemcsak a helyi, valamint az országos honvéd, illetve nyugdíjas szervezetekkel ápol jó kapcsolatot a szervezet, hanem a horvátországi Perlak település nyugdíjasaival is.

A tegnapi közgyűlésen Balogh László polgármester is köszöntötte a kanizsai egyesületet. Beszédében elismeréssel szólt a szervezet aktivitásáról és hagyományápoló munkásságáról. Az eseményen új vezetőket is választott az egyesület. Tarr Ernő egészségügyi állapota miatt mondott le az elnöki tisztségéről. Az új elnök Körtvélyessy Attila nyugállományú rendőr alezredes lett, elnökhelyettesnek pedig Hajduk Zoltánt választotta a tagság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában