Te ott leszel?

2020.02.19. 14:03

Hétvégén ismét itt van a Keszthelyi Városi Karnevál!

Február 22-én, szombaton délután ismét sor kerül a keszthelyiek látványos farsangi programjára.

KeszthelyTV

Fotó: Keszthely TV

Látványos és mókás jelmezekben vonulnak fel a helyiek 14 órától a Festetics-kastély parkjából, egészen a a Sétáló utcán haladva a Fő térig. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét vidám műsorral készülnek majd, a Fő téren felállított fűtött sátorban pedig meglepetés gyermekprogramokkal is készülnek a szervezők. A felvonulásra jelentkezni február 21-ig a a Tourinform Keszthely irodájában lehet, de a helyszínen is lehet csatlakozni. Az esemény fővédnöke: Nagy Bálint polgármester.

A Vörösmarty utcai oviból nagyjából 25 gyermek ölt magára jelmezt. Idén az erdő lakóinak öltöznek be, amit a Balatoni Borbarát Hölgyek támogatásával tudják megtenni. Ők egy pályázat kapcsán támogatják anyagilag a gyerekeket.

- Nagy örömmel készülnek mindig a farsangra. Múlt héten volt a helyi farsangunk, úgyhogy nagyon élvezik ezt a készülődést. És most meg a szülők is nagyon élvezték, mert munkadélután keretében az egyik kolléganő vezetésével együtt készültek a jelmezek, úgyhogy egy kicsit csapatépítő jellege is volt a dolognak.” – mondta a Keszthely TV-nek Kovács Erika tagóvodavezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában