Meghatározó szereppel bírnak

2020.02.17. 07:00

A szépkorúakat köszöntötték Lenti mumori városrészében

A helyi gyerekek is műsorral készültek a szépkorúak tiszteletére a mumori városrészben szombaton megtartott ünnepségen.

Korosa Titanilla

A nyugdíjasokat Horváth László polgármester köszöntötte

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

Az idősek napján verssel, tánccal, zenés műsorral köszöntötték a gyerekek a vendégeket, majd a Trilla Kamarakórus tagjai énekeltek ismert dalokat és teremtettek jó hangulatot előadásukkal. A műsor után Ferenczi Róbert, a településrész önkormányzati képviselője köszöntötte a megjelenteket, majd Horváth László polgármester szólt a szépkorúakhoz.

A nyugdíjasokat Horváth László polgármester köszöntötte
Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A város vezetője köszöntőjében arról beszélt, hogy Lenti fejlesztését azokra az eredményekre, alapokra helyezték, melyeket az előttük járók tettek le. Megjár a dicséret a nyugdíjasoknak a hosszú munkás évekért. Hozzátette: fontos, hogy az idősek is találjanak maguknak feladatot, jó példa erre, hogy több nyugdíjasokat tömörítő civil szervezet is működik a városban, vagyis a szépkorúak közössége meghatározó szereppel bír a település életében.

Horváth László emellett beszámolt a városban az elmúlt időszakban megvalósult és a tervezett fejlesztésekről, illetve az idei év kulturális, szórakoztató programjairól is.

A rendezvény vacsorával, beszélgetéssel zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában