program

2019.12.06. 07:00

Az iskola névadójára emlékeztek a lenti Vörösmarty Mihály Általános Iskolában

A héten a névadóra emlékeztek a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában, és szerveztek számos programot ez alkalomból.

Korosa Titanilla

A kitüntetettek: Hancz Ferenc, Takácsné Bodnár Ilona, Markotán Blanka, Nagy Zsófia, Móriczné Gyuricza Éva Fotó: Korosa

Ünnepélyes megnyitóval kezdődött az egész hetes rendezvény, melyen Farkas Katalin igazgató mondott beszédet. A hagyományoknak megfelelően többen elismerésben részesültek, tanulók és pedagógusok, akik hosszabb idő óta kiemelkedő közösségi és kulturális munkát végeznek az intézményben. Kitüntették Móriczné Gyuricza Éva tanítót, Takácsné Bodnár Ilona rajztanárnőt, Hancz Ferenc karbantartót, valamint Nagy Zsófia 8. a és Markotán Blanka 8. b osztályos tanulókat.

A kitüntetettek: Hancz Ferenc, Takácsné Bodnár Ilona, Markotán
Blanka, Nagy Zsófia, Móriczné Gyuricza Éva Fotó: Korosa

A megnyitó után kezdetét vette a Vörösmarty-hét, melyen számos programmal várták az intézmény diákjait és a helyi és környékbeli iskolák tanulóit. Hirdettek szavaló- és prózaíró versenyt, több tantárgyból tanulmányi megmérettetést. Színesítették a programot sportversenyek, vetélkedők, kézműves foglalkozások, ahol karácsonyi díszeket is készítettek a gyerekek, s együtt fogadták a diákok az óvodásokkal a Mikulást. A programot pénteken a hagyományokhoz illően Mikulás-diszkó zárja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában