adomány

2019.12.05. 11:30

A szülészet megkapta a Zala Szimfonikus Zenekar koncertjének bevételét

November végén jótékonysági koncertet adott a Zala Szimfonikus Zenekar, s az est bevételét a megyei kórház szülészeti osztályának ajánlották fel.

Hajdu Péter

Tóth László, dr. Halász Gabriella, dr. Vajda György és Balaicz Zoltán az adomány jelképes átadásakor Fotó: Seres Péter

Fotó: Seres Peter [email protected]

A polgármesteri hivatalban tegnap került sor az összegyűlt 593 ezer forint jelképes átadására. Az eseményen Balaicz Zoltán polgármester a városban megnyilvánuló összefogást méltatta, és az eddigi tapasztalatok alapján elmondta: az emberek leginkább az idősek, az idősotthonok támogatására, az óvodák és bölcsődék fejlesztésére, tehát gyermekekre ajánlanak fel szívesen anyagiakat. Az ajándékozás harmadik legnépszerűbb célterülete pedig az egészségügy, azon belül a születendő kisbabák támogatása.

Tóth László, dr. Halász Gabriella, dr. Vajda György és Balaicz Zoltán
az adomány jelképes átadásakor Fotó: Seres Péter

Tóth László zongoraművész, a szimfonikusok vezetője a koncert céljairól szólt. Egyrészt saját és több kisgyermekes kollégája nevében is a szülészeten dolgozók munkáját köszönték meg ezzel, és hívták fel az ott folyó munka fontosságára a figyelmet, továbbá a koncertre járást is népszerűsítették. Dr. Halász Gabriella főigazgató és dr. Vajda György osztályvezető főorvos köszönték meg a támogatást, amit a szülészet családbarát fejlesztésére fordítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában