Soron kívüli ülésen

2019.11.15. 10:50

Városrészi képviselőket is választottak Lentiben

Szerdán a képviselő-testület soron kívüli ülésén választották meg az önkormányzat állandó bizottságainak nem önkormányzati tagjait, valamint döntöttek az öt városrészi testület összetételéről is.

Korosa Titanilla

Mint arról korábban beszámoltunk, a pénzügyi és városfejlesztési bizottságba az önkormányzati képviselők közül Ferenczi Róbert, Héra József és Czigány Ádám került be. Mellettük külsős tagként Kulmanné Simon Ágnes, a Gazdasági Ellátó Szervezet vezetője, valamint Lantos Csilla helyi vállalkozó lát el feladatokat. A kulturális és ügyrendi bizottságban Gáspár Lívia, Vatali Ferenc és Kiss Tamás képviselők mellé Horváth-Herman Gréta, a Mesevár Óvoda pedagógiai asszisztense és Horváth Bernadett, az önkormányzat ifjúsági referense került be. Az egészségügyi és szociális bizottságot dr. Fekete Zoltán, Héra József és Kiss Tamás alkotja, mellettük Vörös Beáta, a Kolping Gondozási Központ nappali ellátás vezetője, illetve Horváth Gyöngyi, a Móricz-iskola intézményegység vezetője kapott megbízást.

A településrészi önkormányzatok közül a bárszentmihályfait Kiss Tamás vezeti, a képviselők közül bekerült Vatali Ferenc és dr. Fekete Zoltán, illetve Farkas Ferenc és Herman Balázs. Lentikápolna élére Vatali Ferencet választották, mellette Kiss Tamás és Héra József képviselő lett tag, illetve Becze István és Molnár Attila Zsoltné. Lentiszombathelyen Gáspár Lívia vezeti a településrészi testületet, további tag lett Czigány Ádám és Ferenczi Róbert képviselő, valamint Balaicz Attila és Tóth József kapott megbízást. Máhomfán Czigány Ádám vezetése mellett Gáspár Lívia és Ferenczi Róbert alkotja a testületet Antal József és Kovács Lászlóné tagokkal, míg a mumori városrészben Ferenczi Róbert településrészi képviselő munkáját Gáspár Lívia és Héra József, illetve Borsos István és Berta István segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában