Könyvtári közönségkapcsolatok

2019.11.26. 11:30

Átadták a Zala Megye Könyvtárügyéért díjat a szakmai napon

A megye számos településéről érkeztek könyvtárosok a Halis István Városi Könyvtárban hétfőn tartott szakmai napra.

Szabó Zsófia

Czupi Gyula (jobbról) vette át a kitüntetést Bognár Csillától és Kiss Gábortól. Az elismeréshez Balogh László (balról) is gratulált Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Az eseményen a könyvtári közönségkapcsolatokról, az online marketing tudatos használatáról és a közösségvezérelt szolgáltatástervezésről hallhattak hasznos információkat a szakemberek.

Tóth Renáta, a megyeszékhelyi Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatóhelyettese elmondta: többéves hagyománya van a szakmai napnak, amelyet két helyszínen, Zalaegerszegen és Nagykanizsán tartanak.

Czupi Gyula (jobbról) vette át a kitüntetést Bognár Csillától és Kiss Gábortól. Az elismeréshez Balogh László (balról) is gratulált Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

– Olyan ismereteket, ötleteket, jó gyakorlatokat szeretnénk átadni a kollégáknak, amiket a munkájukba be tudnak építeni. Tavaly az okoskönyvtár volt a fő téma, idén az okosmarketing, a közönségkapcsolatok kapták a főszerepet, azaz, hogy mit kell tenni azért, hogy az emberek megtaláljanak bennünket, kövessék a programjainkat – mondta Tóth Renáta.

A rendezvényen Bognár Csilla, a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) megyei szervezetének elnöke, Kiss Gábor, a Deák-könyvtár igazgatója és Balogh László polgármester is köszöntőt mondott. A szakmai előadások előtt kitüntetést adtak át. Idén Czupi Gyula, a Halis István Városi Könyvtár igazgatója kapta a Zala Megye Könyvtárügyéért díjat az MKE zalai szervezetétől, kimagasló szakmai tevékenységéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában