Adományokat is gyűjtenek

2019.09.12. 07:00

Veterán autócsodák és egy kis rockabilly vár szombaton Hévízen

Több mint 150 veterán autócsoda mutatkozik be szombaton (szeptember 14.) a fürdővárosban. A Deák téren sorra kerülő találkozóra az ország minden részéről várják a lelkes tulajdonosokat, gyűjtőket, a legrégebbi autók között egy 1916-os Ford T-modell újraépített változatát és 1937-es veterán autót is láthatnak az érdeklődők.

Varga Lívia

A járgányok 10.30 körül érkeznek a térre, ahonnan 10-től 18 óráig óránként indul nosztalgiabuszos városnézés egy 1969-es Ikarus 311-gyel. A találkozót 14 órától a 60-as évek hangulatát idéző, rockabilly stílusú valódi esküvő színesíti, melyen a násznéppel a közönség is koccinthat és gratulálhat a friss házasoknak. 17 órától a Red Roosters együttes zenél.

A szervező, Tóth Zoltán elárulta: az autótulajdonosoktól azt kérték, ha tehetik, az iskolakezdést segítő adományokkal – tolltartó, ceruza, toll, mappa, füzet, hátizsák –érkezzenek. Az iskolaszereket a zalaszentgróti Koncz Dezső Általános Iskola, Kollégium, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény számára gyűjtik a szervezők. A programon az intézmény is képviselteti magát, az adományokat pedig a rendezvény ideje alatt jelképesen át is adják a kis vendégeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában