Szeptember 28-án kerül rá sor

2019.09.19. 09:00

Először rendez családi napot a Zalaegerszegi Református Gyülekezet

A Zalaegerszegi Református Gyülekezet első alkalommal rendezi meg családi napját szeptember 28-án az Apáczai Csere János Művelődési Központban.

Hajdu Péter

Hodánics Péter és Tolvaj Márta

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A programokról adott tájékoztatást tegnap Hodánics Péter lelkipásztor, valamint Tolvaj Márta alpolgármester, presbiter. A 13.30-kor kezdődő rendezvényre, mint a lelkipásztor hangsúlyozta, nemre, korra, vallásra való tekintet nélkül várnak minden érdeklődőt, hiszen kezdeményezésük lényege, hogy nyissanak a város lakossága felé. Tolvaj Márta a gyülekezet nyitottságra való törekvését hangsúlyozta, s elmondta, az önkormányzatnak is fontos, hogy a városban a közösségek jól működjenek.

Hodánics Péter és Tolvaj Márta
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Gazdag programot állítottak össze, amely a gondtalan szórakozás mellett értékeket közvetít. A gyerekeknek játszóházat, játékos foglalkozásokat szerveznek, a felnőtteknek szóló programok közül pedig három előadást emeltek ki. Dömötör Monika gyógypedagógiai tanár Gyermekünk szótlan nyelve, Gaál Boglárka családterapeuta Családi örökségünk, Hajdúné Szabó Ágnes Megszokunk, vagy megszökünk? címmel tart előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában