Őszi önkormányzati választás

2019.08.13. 07:00

Régi és új jelöltek Hévíz fejlődéséért

Három új jelölt és három régi képviselő indul a Fidesz–KDNP színeiben az őszi önkormányzati választáson a fürdővárosban. Mint Papp Gábor polgármester elmondta: céljuk az eddigi munka folytatása, Hévíz további fejlesztése.

Péter Árpád

A Fidesz–KDNP hévízi csapata: Bognár Balázs, Gelencsér János, Süténé Tüttő Beáta, Papp Gábor polgármesterjelölt, Kepli József János, Fisli István és Strázsai Zoltán Fotó: Péter Árpád

Először méreti meg magát Süténé Tüttő Beáta újságíró, mesekönyvszerző, Bognár Balázs vállalkozó, a futó és fitness egyesület elnöke, valamint Strázsai Zoltán vállalkozó, a megyei közgyűlés tagja, a város önkéntes tűzoltó egyesületének vezetője. A korábbi városatyák közül újrázásra készül Gelencsér János, aki ősszel már a negyedik ciklusát kezdheti a testületben, ő jelenleg a pénzügyi és turisztikai bizottság elnöke; Fisli István, az oktatási, kulturális és szociális bizottság vezetője, aki kilenc éve képviselő; valamint Kepli József János gazdasági ügyekért, kül- és határon túli kapcsolatokért felelős alpolgármester.

– Jelmondatként azt választottuk: Hévíz a közös jövőnk – fogalmazott a jelölteket bemutató sajtótájékoztatón Papp Gábor, a pártok polgármesterjelöltje. – Ez azt is jelenti, hogy a városban van még potenciál, s ennek kiaknázására megvannak a megfelelő a terveink. Az elmúlt kilenc év teljesítményére minden hévízi büszke lehet, és ezt az építő, fejlesztő munkát szeretnénk közösen folytatni a hévíziekkel.

A Fidesz–KDNP hévízi csapata: Bognár Balázs, Gelencsér János, Süténé Tüttő Beáta, Papp Gábor polgármesterjelölt, Kepli József János, Fisli István és Strázsai Zoltán Fotó: Péter Árpád

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában