Aktív zalai részvétel

2019.07.18. 07:00

Utazzon velünk! Átvették a nyereményeiket az olvasóink

Utazzon velünk címmel sms-nyereményjátékot szerveztünk nemrég: olvasóinktól azt kértük, hogy a Zalai Hírlapban július elején, több napon át megjelent kódokat küldjék el sms-ben a megadott telefonszámra.

ZH

A nyertesek Kovács Vera megyei üzletszervezési vezetővel és Horváth A. Attila főszerkesztővel a szerdai átadáson

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A 14 megyében meghirdetett játékban ezúttal is kiemelkedően aktívak voltak a zalai olvasók, akik összesen 4264 érvényes sms-t küldtek el.

A nyertesek Kovács Vera megyei üzletszervezési vezetővel és Horváth A. Attila főszerkesztővel a szerdai átadáson Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A beküldők között kiadónk munkatársai nyereményeket sorsoltak ki, megyénkben öt értékes ajándék talált gazdára. Szerdán zalaegerszegi szerkesztőségünkben négyen vették át személyesen nyereményüket: Kolarics Lajosné (Nagykanizsa) négyrészes kempingszettnek, Nagy Józsefné (Pusztaszentlászló) egy férfi- és egy női kerékpárnak, Polgár Tibor (Zalaegerszeg) családi kempingsátornak, Péteri Sándor (Salomvár) pedig belföldi nyaralásra jogosító vouchernek örülhetett. Novák Mártonné tótszentmártoni nyertesünk a későbbiekben veszi át wellnesshétvégére jogosító utalványát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában