avatás

2019.07.30. 09:00

Sportöltöző épült Böde futballcsapatának

Szombaton avatták fel a település új sportöltözőjét, a 38 millió forintos beruházás tao-pályázati támogatásból, 30 százalékos önerővel készült el.

Magyar Hajnalka

A sportöltöző avatásának pillanata

Fotó: ZH

A közösségi életet szolgáló létesítményt Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos avatta fel.

A sportöltöző avatásának pillanata
Fotó: ZH

Mint Ujj Tibor, Böde polgármestere elmondta: már 2016-ban, az élőfüves pálya avatásakor megfogalmazódott az igény egy sportöltöző építésére. A sportkör beruházása a Rapi Kft. jóvoltából valósult most meg, a 200 négyzetméter alapterületű létesítményben három öltöző, mosókonyha és garázs is található. A polgármester hozzátette, hogy a jövőben tervezik még a tetőtér beépítését, ahol klubhelyiség, de akár a község könyvtára is helyet kaphatna. Napelemes rendszer kiépítését ugyancsak fontolgatják az épületben, megújuló energiaforrásra szeretnék alapozni a jövőt.

A bödei focicsapat egyébként 2005-ben alakult, pár év múltán felkerült a megyei másodosztályba, és ebben a mezőnyben azóta is az élbolyban szerepel Kósa László edző irányításával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában