A legkisebbek legnagyobb örömére

2019.05.09. 17:48

Segítő kezek – Átadták az akció bevételéből vásárolt játékokat Zalaszentgróton

Fejlesztő és szórakoztató játékok, plüssállatok kerültek a zalaszentgróti óvoda induló bölcsődei csoportja részére egy jótékonysági akció révén.

Keszey Ágnes

Makkay Márta, Molnár Szilveszterné, Manninger Jenő, dr. Sifter Rózsa, ifj, Veress János a játékok átadásakor

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Keszey Ágnes

A játékokat csütörtökön délelőtt át Veress János önkormányzati képviselő Manninger Jenő országgyűlési képviselő, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott társaságában és Baracskai József polgármester jelenlétében. Az átadást megelőző sajtótájékoztatón Veress János idézte fel, hogyan kerülhettek a játékok az intézménybe.

Makkay Márta, Molnár Szilveszterné, Manninger Jenő, dr. Sifter Rózsa, ifj, Veress János a játékok átadásakor Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap

-Február 23-án volt egy rendezvény itt Zalaszentgróton, egy polgári kezdeményezésű, jótékonysági rendezvény, amelynek az elnevezése Segítő kezek volt – tekintett vissza Veress János. Az eseményre elmondása szerint a polgári, konzervatív értékrendet képviselő helyi vállalkozókat hívták beszélgetésre és egy gazdaságfejlesztési előadást is meghallgathattak a résztvevők: dr. György László államtitkár beszélt az ágazat aktualitásairól és élénkítéséről, majd az esemény bállal zárult.

-Ennek a rendezvénynek jótékonysági célja is volt. Az ott megjelent vállalkozókkal egyetértve a leendő bölcsődei csoport felszerelésében szerettünk volna segíteni különböző fejlesztő játékokkal, eszközökkel – részletezte Veress János. A Segítő Kezek programban 260 ezer forint gyűlt össze, az ebből vásárolt játékokat Molnár Szilveszterné intézményvezető és Makkay Márta, a bölcsőde szakmai vezetője vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában