Május 21-től 27-ig tart

2019.05.21. 07:00

Fogyasztókért díj – kezdődik a szavazás a zaol.hu oldalon

Hűen a hagyományokhoz az idén is a Zalai Hírlap és a zaol.hu közreműködésével, olvasóink ajánlásai és szavazatai alapján talál gazdára a Fogyasztókért díj.

ZH

Az elismerés – a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség kezdeményezéseként – a jogkövető, tisztességes piaci magatartást, a fogyasztóbarát, udvarias ügyintézést és a jó minőségű termékek, szolgáltatások biztosítását hivatott elismerni. 2019-ben is két olyan zalai vállalkozás kaphatja meg a díjat, amelyet olvasóink arra érdemesnek tartanak. Az első – már lezárult – szakaszban ajánlásokat küldhettek az olvasók, ma pedig indul a szavazás www.zaol.hu hírportálunkon. Szavazni kizárólag a zaol. hu-n lehet május 21-től május 27-ig.

A Fogyasztókért díj 2019-es jelöltjei:

Herbária Bolt – Zalaegerszeg; Nyakas és Társai Utazási Iroda – Zalaegerszeg; Sütheő Bútor – Zalalövő; Alsó Klub & Pizzéria – Gellénháza; Oázis büfé – Zalaegerszeg; Farmer Világ – Lenti; Svejk Söröző – Zalaegerszeg; John’s Pub – Keszthely; Mikó Imre Cukrászat – Becsehely; Naturel Gyógynövény, Reformélelmiszer, Kozmetikum Szaküzlet – Zalaegerszeg.

A legtöbb szavazatot szerző két jelölt képviselői az elismerést május 30-án a Zala megye gazdaságáért című rendezvényen vehetik majd át. A szavazásban részt vevő olvasóink között ezúttal is értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában