Átvehette a vándorkupát

2019.05.16. 08:00

Első lett a szenior sakkbajnokság kanizsai elődöntőjén Papp Nándor

Szerdán a polgármesteri hivatalban került sor a Magyarországi Önkormányzatok VI. Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokság helyi elődöntőjének eredményhirdetésére és díjkiosztójára.

Horváth-Balogh Attila

Dr. Szabados Gyula, Papp Nándor, Dénes Sándor és Marosvölgyi Ferenc a díjátadás után

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

A dobogósokat Dénes Sándor polgármester, valamint dr. Szabados Gyula idősügyi referens köszöntötte. Dénes Sándor elmondta: idén szeptember 19-én és 20-án 6. alkalommal rendezi meg az önkormányzat idősügyi tanácsa és a Kanizsai Szenior Sakkbarátok Köre a Magyarországi Önkormányzatok Országos Szenior Egyéni Rapid Sakkbajnokságát a Medgyaszay Házban.

Dr. Szabados Gyula, Papp Nándor, Dénes Sándor és Marosvölgyi Ferenc a díjátadás után
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A szenior egyéni rapid sakkbajnokságra nevező városok és fővárosi kerületek hagyományosan ebben az időszakban bonyolítják le saját, helyi elődöntőiket. A versenyre szeniorok, tehát 60 év felettiek nevezhettek, s a nagykanizsai elődöntőn heten mérték össze sakktudásukat a múlt hétvégén. A dobogósoknak szerdán adta át az ajándékcsomagot, illetve a legjobb játékosnak a vándorkupát Dénes Sándor és dr. Szabados Gyula. Harmadik helyezett lett Földesi Zoltán (ő nem tudott eljönni a díjkiosztóra), Marosvölgyi Ferenc a második helyet szerezte meg, az első helyezett pedig ismét Papp Nándor lett – ő vehette át a vándorkupát, s képviselheti Nagykanizsát az őszi bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában