több generációt mozgattak meg

2019.04.19. 07:29

Vidáman hangolódtak a húsvétra a nemespátróiak

Szórakoztató, játékban gazdag programra várta a falu közalapítványa a gyermekeket, családokat.

Szabó Zsófia

Fotó: pixabay.com

A településen immár hagyományosnak mondható, hogy az ünnepek közeledtével vidám rendezvényeket szerveznek a nemespátróiaknak. Ezúttal a közelgő húsvét adta az apropót egy jó hangulatú délutánhoz.

Szmodics Zoltánné, Nemespátró Község Közalapítványának tagja elmondta: a közösségépítés és az -összetartás jegyében tartanak időről időre különböző eseményeket. Hangsúlyozta azt is: több generációt sikerül megmozgatniuk, fiataloktól a felnőttekig.

– A húsvéti ügyes kezek délutánja elnevezésű programunkon több mint harmincan vettek részt. Külön öröm mindannyiunk számára, hogy sokan nagy családként érkeztek: sok gyermek szüleit és nagyszüleit is magával hozta a kézművesprogramra. A kultúrházban vidám tavaszi hangulat volt – összegezte Szmodics Zoltánné. Hozzátéve: a legnépszerűbb a húsvétitojás-­festés volt, de a gyermekek ötletes asztaldíszek készítéséből is kivették a részüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában