Legyen zalai a legszebb!

2019.04.24. 14:00

Két zalai lány is bekerült a Tündérszépek országos döntőjébe

Nagy esély mutatkozik arra, hogy megyénk két képviselője, Katona Patrícia vagy Wéber Petra közül kerüljön ki a befutó. Ehhez viszont elengedhetetlen lesz az Önök támogatása! Szavazzon minden nap, hogy Zalába kerülhessen a korona!

zaol.hu

Elérkezett a hónapok óta tartó Tündérszépek verseny fináléja: a www.zaol.hu/tunderszepek oldalon mától 13 megye – köztük Zala – hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek.

Wéber Petra
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el.

Katona Patrícia
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. Arra biztatjuk olvasóinkat, hogy halmozzák el szívekkel Katona Patríciát és Wéber Petrát, és mutassák meg, hogy a zalai lányok az igazi kedvencek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában