Keresik a legjobbat

2019.03.19. 13:00

Tortasütő pályázatot hirdetnek Nagykanizsa Város Tortája címmel

A 25. városnapot szervező KonTuRplusz Egyesület az évfor­duló tiszteletére Nagykanizsa Város Tortája címmel tortasütő pályázatot hirdet. A legjobbat az április 26–27-én tartandó rendezvényen várhatóan meg lehet kóstolni.

Benedek Bálint

Horváth István, az egyesület elnöke elmondta: céljuk a városi értékek megőrzése és a jubileum méltó megünneplése. Ezért szólítanak meg minden városi cukrászatot, éttermet és gasztronómiai egységet, hogy nevezzenek. Csak olyan tortával lehet indulni, melynek megjelenésében, alapanyagában és ízében Nagykanizsa, illetve Murafölde jellegzetességeit kell hordoznia.

– Az indulók először tervezzék meg és készítsék el a pályamunkát. Ha elégedettek az eredménnyel, fényképezzék le, és a fotót a torta elkészítésének leírásával együtt küldjék el az egyesületnek március 29-én 24 óráig. A zsűri dönt arról, hogy ki jut a következő forduló­ba. A végső nyertes édességét a város napján lehet majd megkóstolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában