Pénztárca kímélő fürdőbelépők

2019.03.26. 08:00

Kedvezmények várják a zalaszentgróti lakosságot

Az idei szezonban jelentős kedvezményekkel strandolhatnak a helyi lakosok a város termálfürdőjében, ahol fejlesztéseket is terveznek. Erről tartott sajtótájékoztatót hétfőn ifjabb Veress János (Fidesz) önkormányzati képviselő és Bogdán Tamás, a fürdőt üzemeltető Cattani Partner Kft. ügyvezetője.

Hajdu Péter

Bogdán Tamás és ifj. Veress János beszélt a tervekről

Fotó: Katona Tibor

A Szent Gróth Termálfürdő és Szabadidőparkban már készülődnek a május elsejei nyitásra. Bogdán Tamás a fejlesztési tervekről tegnap elmondta: kulcskérdés a szálláslehetőségek létesítése. Már 2017-ben létrehoztak egy 12 apartmanházból álló szálláshelyfejlesztési projektet. Tavaly egy ötvenszobás hotel terve készült el, amit beadtak az építési hatóságnak. Tervbe vették, hogy idén a kihasználatlan téli öltözőből saját beruházásban 12 apartmanházat és rendezvénytermet alakítanak ki. Az ügyvezető szerint e fejlesztések nélkül a fürdő nem működtethető rentábilisan. A fejlesztések bármelyike több tíz embernek ad majd munkát, és mód nyílhat a fürdő folyamatos nyitvatartására is.

Bogdán Tamás és ifj. Veress János beszélt a tervekről
Fotó: Katona Tibor

Az ügyvezető közölte: ifjabb Veress János megkeresése nyomán idén jelentős kedvezményekkel várják a lakosságot. A terv szerint a zalaszentgrótiak idén minden pénteken térítésmentesen vehetik igénybe a fürdőt, a többi napon pedig 50 százalékos kedvezménnyel léphetnek be oda. Ifjabb Veress János elmondta, partnerek szeretnének lenni minden fejlesztésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában